pro_aanbieding
pro_bruiloft
pro_xsa

Over ons

Katan Vuurwerk is in 1995 vanuit de hobby opgericht door Laurens Arentz en Ronny Vos. In het eerste jaar begonnen zij met de verkoop van consumenten vuurwerk. Dit vuurwerk werd in de laatste drie dagen van het jaar verkocht aan particulieren. Speciaal voor deze drie dagen huurde Ronny en Laurens een bedrijfsruimte in Ulft.


Evenementen
In 1996 is hier een evenementengedeelte bij geopend. Hiervoor is een toepassingsvergunning afgegeven door de Provincie Gelderland.
Al snel kreeg Katan de eerste shows. Dit aantal is in de jaren daarna constant meer geworden. Anno 2014 worden er ruim 200 shows per jaar bij ons geboekt.
Katan is ondermeer bekend geworden van de bekende vuurwerkshows in Rotterdam (Koninginnedag), Tilburg (grootste kermis Benelux) en bijvoorbeeld 'Dordrecht Monumenteel'.
Op dit moment groeit het aantal bruiloftsvuurwerken jaarlijks enorm. Steeds meer bruidsparen kiezen voor een afsluitende vuurwerkshow, wellicht mede door het feit dat wij een bruiloftsvuurwerk al kunnen aanbieden vanaf € 750,-.
Hiermee zijn wij uniek te noemen in de vuurwerkwereld. Ons bedrijf is verzekerd tot een bedrag van maarliefst € 5.000.000,- !


Eigen import
In 2008 heeft Katan besloten zelf vuurwerk te importeren vanuit China. Dit begon met een kleinschalige lijn van 12 eigen consumenten cakes. Nu, ruim 6 jaar later, leveren wij meer dan 140 producten uit eigen import.
Katan heeft een landelijke dekking met winkeliers die ons vuurwerk verkopen. Ook in België en Duitsland leveren wij ons vuurwerk.