pro_aanbieding
pro_bruiloft
pro_xsa

Welkom op KatanVuurwerk.nl

Evenementen

Wilt u een bijzondere gelegenheid nóg specialer maken? Geef uw feest een knallend einde met een vuurwerkshow van Katan Vuurwerk. Katan Vuurwerk is een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van vuurwerkshows door heel Nederland, België en Duitsland.

Katan heeft de beschikking over 16 zeer ervaren KIWA gecertificeerde pyrotechnici en een enorme lijst aan enthousiaste (vrijwillige) assistenten. Al deze vuurwerkers zijn liefhebbers in hart en nieren en zorgen, mede door de gedrevenheid en passie, voor een prachtig vuurwerk op uw feest of evenement!

 

De 5 zekerheden van Katan

  • Snelle afhandeling en aanvraag van vergunningen!
  • Mogelijkheden v.a. € 749,- ex BTW! (ALL-in -> incl vergunning, verzekering, transport etc etc!)
  • Veel inspraak in uw vuurwerkshow!
  • Geen zorgen, wij regelen de complete vergunning van A tot Z!
  • Door eigen import kunnen wij t.o.v. andere bedrijven meer inzetten!


Vuurwerkverkoop

Naast het afsteken van vuurwerkshows zijn wij in 2007 gestart met de eigen import van consumenten- en professioneel vuurwerk. Ieder jaar vliegen wij meerdere malen naar China om de kwaliteit van ons vuurwerk te waarborgen en nieuwe effecten uit te zoeken. 

Al ons consumenten- en professionele vuurwerk beschikt uiteraard over een CE keurmerk en is in zowel China als Nederland uitvoerig getest op veiligheid en kwaliteit. Bent u een evenementenbedrijf of winkel en bent u benieuwd wat wij te bieden hebben? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.