Over Katan Vuurwerk

In 2011 zijn wij gestart met de import van een eigen collectie uit China. Sindsdien is het ieder jaar meer en beter geworden. Katan Vuurwerk bewijst ieder jaar weer hoe goed het Nederlandse consumentenvuurwerk eigenlijk is. Vele kenners herkennen soms zelfs het verschil niet meer tussen het 'illegale' vuurwerk en ons consumentenvuurwerk.

Door nauwkeurige samenstellingen zijn uitstekende producten te ontwikkelen, die ieder volledig voldoet aan de CE-normering en de Nederlandse wetgeving (RACT). Katan Vuurwerk importeert niet zomaar vuurwerk: werkelijk ieder product word meermaals gecontroleerd op uitwerking, samenstelling en veiligheid. Productveiligheid is minstens zo belangrijk als de uitwerking, vinden wij. Lang niet ieder product komt om deze reden door onze precieze kwaliteitscontrole(s). Door zo specifiek naar ieder product te kijken zijn wij er van overtuigd enkel en alleen kwalitatief vuurwerk op de markt te brengen.

 

 Private label? Dít is je kans!

Altijd al producten met een eigen uniek design in het assortiment willen hebben? Dat is mogelijk! Zo creëert u maximale exclusiviteit. Er zijn al mogelijkheden vanaf 50 kartons per soort! Diverse winkeliers hebben inmiddels hun eigen (unieke) producten bij ons onder gebracht en scoren met een compleet eigen uitstraling in het assortiment. Informeer eens naar de uitgebreide mogelijkheden.