De Hogenkamp 11
7071EC, Ulft

+31(0)315-640350
info@katanvuurwerk.nl

Over ons

Katan Vuurwerk is dé alleskunner op het gebied van vuurwerk. Het bedrijf importeert zelfstandig, verzorgd vuurwerkshows met een eigen toepassingsvergunning en heeft meerdere eigen winkels eind december tijdens de consumentenverkoop.


1994 - Eigen verkooppunt
Katan Vuurwerk is opgericht in het jaar 1994. In de eerste jaren begonnen als regionale vuurwerkwinkel voor consumenten. Drie dagen per jaar.
In het toenmalige pand, waar een schildersbedrijf gevestigd was, werd veel vuurwerk verkocht.
Katan groeide vanwege de lage verkoopprijzen snel uit tot een populaire winkel in de regio. Klanten kwamen uit alle hoeken van de regio naar de winkel voor een mooi pakket.

1996 - Vuurwerkshows
Twee jaar laten, in 1996, is Katan gestart met het verzorgen van evenementen. Hiervoor heeft de provincie Gelderland in 1996 een toepassingsvergunning afgegeven.
Dit betekend dat Katan Vuurwerk zelfstandig vuurwerkshows mag aanvragen en verzorgen.
Met een totaal nieuw concept (aangepast aan de wettelijke mogelijkheden na de Enschede ramp) werden al snel positieve resultaten geboekt.
Nieuwe evenementen diende zich in een razend tempo aan. In de jaren daarop groeide het bedrijf uit tot één van de grootste vuurwerkbedrijven in Nederland.
In 2014/2015 werden er 190 vuurwerkshows (buitenevenementen) geboekt. Ongeveer 65% betrof kermisvuurwerken, 20% dorps- en stadsfeesten en 15% bruiloften.

U kent ons ondermeer van...
    + Koningsdag Maastricht
    + Koningsdag/kermis Schiehaven Rotterdam
    + Kermis Tilburg
    + Havendagen Werkendam
    + Bredevoort Schittert
    + Kermis Weert
    + en nog veel meer...

2008 - Eigen import/export
Om uniek te blijven op het gebied van vuurwerkshows is in het jaar 2008 voor het eerst een eigen assortiment vuurwerk besteld in China. Met de lijn Profi Vuurwerk werd dusdanig goed vuurwerk geïmporteerd dat collega bedrijven ook geïnteresseerd waren in deze producten.
In de jaren daarop is het assortiment fors uitgebreid met ondermeer de Maxx Line, China Label en Polska Collection.
Wij staan voor kwaliteit en veiligheid. Ieder artikel word meerdere malen bekeken en verbeterd waar mogelijk. Dit is inmiddels ook buiten de Nederlandse grenzen opgevallen.
Met ingang van de zomer in 2013 leveren we een flink aantal Duitse en Belgische bedrijven.
Na het daverende succes van de eigen import van consumentenvuurwerk, is Katan in 2012 ook gestart met de eigen import van professioneel vuurwerk.
Onze visie was een assortiment te creëren met unieke producten in allerlei soorten en maten. Dit is goed gelukt!

Katan Vuurwerk is op het gebied van buitenevenementen de grootste speler op de Nederlandse markt.
Ieder evenement, klein of groot, is uniek en word vooraf nauwkeurig met de opdrachtgever besproken. Met meer dan 20 jaar ervaring en een team van ruim 20 gediplomeerde pyrotechnische medewerkers tillen wij uw feest naar hogere sferen! Geïnteresseerd in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op.