De Hogenkamp 11
7071EC, Ulft

+31(0)315-640350
info@katanvuurwerk.nl

Privacyverklaring

De website katanvuurwerk.nl en onlinevuurwerkkopen.nl en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden u ter beschikking gesteld door Katan Vuurwerk VOF, gevestigd te Ulft en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Gelderland onder nummer 09088058. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.
Katan Vuurwerk garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens.
Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van onze dienstverlening, legt Katan Vuurwerk sommige gegevens vast (naam, woonplaats en adres, uw telefoon- en faxnummers, uw e-mailadres).
Katan Vuurwerk gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst en voor haar overige dienstverlening. Katan Vuurwerk tracht altijd rekening te houden met uw voorkeuren.
Bij het registreren van een account op onlinevuurwerkkopen.nl gaat u akkoord met een eenmalige jaarlijkse mailing. De mailing word verstuurd bij de start van de online verkoop. Bij overige dienstverlening zoals vuurwerkshows worden, indien de show doorgaat, uw verstrekte gegevens bewaard tot een jaar na het evenement. Bij geen doorgang worden de gegevens vrijwel direct, in ieder geval binnen 14 dagen, verwijderd.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Katan Vuurwerk verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren

Delen van persoonsgegevens met derden
Katan Vuurwerk verkoopt uw gegevens nooit aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit echt noodzakelijk is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Katan Vuurwerk blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Katan Vuurwerk gebruikt bewust geen cookies of vergelijkbare technieken. Wij respecteren uw privacy.

Uw gegevens verwijderen?
U kunt op het webshop systeem (onlinevuurwerkkopen.nl) inloggen en uw account verwijderen. Hiermee verwijderd u in één keer al uw gegevens van de beveiligde server. Contactgegevens met betrekking tot overige dienstverlening kunnen ook op uw verzoek worden verwijderd. Stuurt u ons dan een e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Heeft u nog vragen over ons privacybeleid?
Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken.

Wijzigingen
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.