De Hogenkamp 11
7071EC, Ulft

+31(0)315-640350
info@katanvuurwerk.nl

Centrale vuurwerkshows

Langzaam maar zeker schakelen steeds meer gemeenten en dorpen over op centrale vuurwerkshows. In sommige gevallen gaat dit samen met een (gedeeltelijk) vuurwerkverbod voor consumenten. De verwachting is dat centrale vuurwerkshows de komende jaren steeds populairder worden in Nederland. Andere landen om ons heen bieden al jaren centrale vuurwerkshows aan voor de inwoners van dorpen en steden, vooral als alternatief voor de inwoners die zelf geen vuurwerk (willen) afsteken.

Katan Vuurwerk werkt op dit moment al zeer veel samen met een groot aantal gemeenten. De opdrachten lopen uiteen van kermis shows tot centrale vuurwerkshows met de jaarwisseling, voor ons dus bekend terrein. 
Een populaire vraag is wat een centrale vuurwerkshow op 31 december globaal kost. Hoewel dit uiteraard zeer belangrijke informatie is, is het voor ons nooit vooraf te zeggen. Het is van vele factoren afhankelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de locatie/omgeving, de wensen, de organisatie, verwachte druktes enzovoorts. Een centrale vuurwerkshow waar duizenden mensen worden verwacht is niet eenvoudig te organiseren.

Mocht u meer (vrijblijvende) informatie willen omtrent een centrale vuurwerkshow met de jaarwisseling, neemt u dan gerust contact met ons op.